یک مقام مسئول با اشاره به انجام معاملات وکالتی در بورس گفت:

جای معاملات خرید دیون در بازار سرمایه خالی است

جای معاملات خرید دیون در بازار سرمایه خالی است

معاملات دیون به صورتی است که آن دسته از شرکت هایی که کار خرید دیون را تحت عنوان "فاکتورینگ" انجام می دهند، به پشتوانه اسناد دیونی که خریداری کرده اند، در قالب صندوق های مختلف اوراق قابل معامله طراحی می کنند.

 

در حال حاضر معاملات وکالتی در بورس اوراق بهادار صورت می گیرد و دستورالعمل این نوع معاملات تحت عنوان "دستورالعمل نحوه انجام معاملات وکالتی اوراق بهادار" مصوب 3 بهمن 1388 به تصویب هیات مدیره سازمان بورس رسیده که در سایت سازمان بورس موجود است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، محمدعلی شیری زاده مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس در گفتگو با اقتصاد آنلاین درباره انجام معاملات وکالتی در بورس گفت: در برخی از بخش های این دستورالعمل اصلاحاتی صورت گرفته است، به طور مثال کارگزار فروشنده سهام باید مبالغ حاصل از فروش را صرفا به حساب اصیل و مالک سهام واریز نماید و اجازه ندارد مبالغ را به حساب وکیل واریز کند.

این مقام مسئول در مورد راه اندازی معاملات دیون نیز اظهارداشت: در حال حاضر ابزاری برای چنین معاملاتی در بازار سرمایه ایران طراحی نشده است، هرچند در سایر بورس های دنیا این گونه معاملات انجام می گیرد.

وی افزود: فرایند معاملات دیون به صورتی است که آن دسته از شرکت هایی که کار خرید دیون را تحت عنوان "فاکتورینگ" انجام می دهند، به پشتوانه اسناد دیونی که خریداری کرده اند، در قالب صندوق های مختلف اوراق قابل معامله طراحی می کنند.

شیری زاده خاطرنشان کرد: امید هست در آینده ای نه چندان دور شاهد طراحی چنین ابزارهایی در بازار اوراق بهادر خود نیز باشیم.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا