ثبت رکورد خط توليد در واحد فولادسازي و ريخته‌گري مداوم فولاد هرمزگان

ثبت رکورد خط توليد در واحد فولادسازي و ريخته‌گري مداوم فولاد هرمزگان

گروه صنایع معدنی >فولاد - رئيس دفتر فني توليد فولادسازي و ريخته گري مداوم فولاد هرمزگان گفت: درفروردين ماه 95 کارکنان فولاد هرمزگان موفق به توليد 969 ذوب از مجموع دو کوره و ريخته گري 112 هزار و 839 تن تختال صادراتي شدند، در حالي که اين رکورد با وجود دو روز تعميرات حاصل شد.

به گزارش ماین نیوز، جواد قراگوزلو افزود: رکورد پيشين در تناژ توليد مربوط به آذرماه سال گذشته با توليد992 ذوب ازمجموع دو کوره و ريخته گري 112 هزار و 793 تن تختال بود.

وي ادامه داد: ديگر رکورد بدست آمده در اين ماه توليد 116.4 تن اسلب از هر ذوب بود که سبب گرديد با تعداد ذوب کمتر تناژ 112 هزار و 793 تني حاصل شود که افزايش ميانگين عمر پاتيلها در اين ماه، کنترل و بازنگري دستورالعملهاي کاري، در مدار وارد کردن تجهيزات پيشگيري کننده از اتلاف حرارت پاتيل در حين، کنترل فرايند توليد با تمرکز بر مبناي اصول ذوب تميز (Clean steel) از جمله مهمترين عوامل آن برشمرد.

قراگوزلو اظهار داشت: به منظور کنترل گندلههاي ورودي به ناحيهي احياي مستقيم و در نتيجه کاهش نوسانات کيفي متعدد به فولادسازي، از روزهاي آغازين سال، تيمهاي فني واحدهاي فولادسازي و احياي مستقيم بطور مستمر شرايط را پايش نموده تا بتوانند با هماهنگي مناسب و به موقع شرايط خوراک و روردي کوره هاي قوس تأمين شود.

رئيس دفتر فني توليد فولادسازي و ريخته گري مداوم فولادهرمزگان بيان داشت: در اين ماه با بهينه کردن فرآيند ذوب با تأکيد بر استاندارد نمودن روشهاي بهره برداري مطابق با دستورالعمل هاي کاري و اپراتوري و پايش فرآيند توليد و کاهش ميزان اکسيدآهن سرباره و بهبود آناليز فلاکسهاي مصرفي کوره و همچنين کاهش درصد گوگرد آهک و در نتيجه تثبيت و بهينه کردن بازيسته سرباره، کنترل ميزان تزريق اکسيژن در کوره ها، کنترل فرآيند توليد که با پريودهاي زماني ذوب به ذوب، شيفتي و روزانه انجام مي گيرد مصرف انرژي براي هرکيلووات ساعت بر تن فولاد کاهش يافت.

وي افزود: از متوسط 672 کيلووات ساعت بر تن فولاد به عدد 662.5 کيلووات ساعت بر تن فولاد و زمان متوسط تخليه تا تخليه هر ذوب به 83.6 دقيقه رسيد.

او در مورد ديگر اقدامات انجام شده تصريح کرد: کنترل مستمر نسوز مصرفي متناسب با شرايط کوره ها و در نتيجه کاهش مصرف مواد نسوز، کاهش تأخيرات و توقفات نسوز از متوسط 1.18 دقيقه به 0.6 دقيقه به ازاي هر ذوب در اين ماه رسيد و با برنامه ريزي و انجام تعميرات پيشگيرانه زمان تأخيرات و تعميرات اضطراري از متوسط 8.8 دقيقه به عدد 6.11 دقيقه بر هر ذوب کاهش يافت که در نتيجه زمان کاري کوره ها افزايش يافت.

جواد قراگوزلو به کسب رکورد ديگر اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر رکورد بدست آمده در تناژ توليد تختال در اين ماه، تعداد ذوب تخليه شده از کوره ها نيز با تخليه40 ذوب و ريخته گري مداوم 42 ذوب دو خط بود که اين نيز حاصل شد.

وي گفت: همچنين متوسط تعداد ذوب سکونس 18.6 ذوب مربوط به آذر 94 بود که اين عدد به متوسط 19 ذوب در سکونس رسيد که نکته حايز اهميت اين است که اين رکورد درحالي در اين ماه بدست آمد که حدود 90.6 درصد از توليد اين ماه به گريدهاي آلومينيوم کيلد اختصاص داشت و صد درصد توليد اين ماه نيز گريدهاي صادراتي بود.

رئيس دفتر فني توليد فولادسازي و ريختهگري مداوم فولاد هرمزگان افزود: با توجه به مستعدتر بودن گريد آلومينيوم کيلد به گرفتگي نازل و کاهش راندمان توليد و در نتيجه محدوديت ريخته گري با تعداد ذوب بالا با تشکيل تيمهاي مشترک کاري و تخصصي فرآيند متالورژي ثانويه ذوب از زمان تخليه در پاتيل تا ريختهگري مورد بررسي قرار گرفت و با استاندارد سازي روشهاي کاري، کنترل مستمر فرآيند، به کارگيري تکنيکهاي توليد فولاد تميز،کم شدن درصد گوگرد آهک کنترل کارکرد تجهيزات و بهينهسازي شرايط محافظت ذوب از تماس با اکسيژن هوا نتايج فوق در ريخته گري مداوم بدست آمد.
بازگشت به شاخه اخبار فولاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا