بخش خصوصی برای دوران پساتحریم چقدر آماده است؟/ رونمایی از سه مشکل اساسی تولید در کشور

بخش خصوصی برای دوران پساتحریم چقدر آماده است؟/ رونمایی از سه مشکل اساسی تولید در کشور

اقتصاد > اقتصاد کلان - عضو هیات مدیره انجمن صنایع ایران گفت:« به علت رکود طولانی و عدم وجود نقدینگی در بخش های خصوصی حدود ۲ تا ۴ سال زمان برای ایجاد رقابت سالم و همکاری با قسمت بین المللی نیاز است.»

مرسل صدیق در گفت و گو با خبرآنلاین درباره آمادگی بخش خصوصی برای شرایط پساتحریم و همکاری بین المللی گفت:« بخش خصوصی هنوز آمادگی لازم را ندارد، زیرا این بخش به اندازه کافی خود مشکلات زیادی در ۳ تا ۴ سال اخیر داشته است.»
وی افزود: «عدم فعالیت های اقتصادی، ایجاد رکود در سازمان ها، کمبود نقدینگی مشکلاتی است که در این بخش وجود دارد. به علت رکود و بهره بالای ۳۰ درصدی بانکی و  چهار قفله کردن درهای صندوق ها توسط بانک ها، پول وارد جامعه نشد و این موضوع بخش خصوصی را فلج کرد.»

عضو هیات مدیره انجمن صنایع ایران، پیشنهادی را به دولت در جهت کاهش رکود داد و گفت: «دولت در جهت کاهش رکود و ورود نقدینگی باید تسهیلات بیشتری دهد و بابت تسهیلاتی که می دهد، بهره زیادی نگیرد.»

صدیق متذکر شد: «در حال حاضر ۵۰۰ نفر نیرو در اتاق کار می کنند. متاسفانه پول نمی آید، پول در آن بخش نداریم و چک ها بر می گردند. اگر هم وام دهند با ۳۰ درصد بهره فایده ای ندارد.»

وی عنوان کرد: «به علت رکود طولانی و عدم وجود نقدینگی در بخش های خصوصی حدود ۲ تا ۴ سال زمان برای ایجاد رقابت سالم و همکاری با قسمت بین المللی نیاز است.»

عضو هیات مدیره انجمن صنایع ایران با اشاره به اینکه بخش خصوصی برای حل مشکلات نیاز به حمایت دولت دارد، تصریح کرد: «بخش خصوصی خودش نیز مشکلات دارد و برای خارج شدن از این مشکلات باید به دولت برای خروج از رکود کمک کند. کار بخش خصوصی بسیار سخت است. این بخش همیشه آنلاین و دینامیک عمل می کند.»

صدیق ادامه داد: «بخش خصوص ۱۰۰ درصد آمادگی برای مساعدت دارد. به دلیل نجات خود و ایجاد نقدینگی در این بخش باید به دولت در راه خروج از رکود کمک کند. دولت باید بهره قابل تحملی تعیین کند.»

وی خاطرنشان کرد: «در حال حاضر بهره را نمی توان برگرداند، تاجر حداقل باید ۴۰ درصد سود کند تا بتواند ۳۰ درصد بهره را پرداخت و ۱۰ درصد برای خود داشته باشد. این تجارت عملی نیست.»

عضو هیات مدیره انجمن صنایع ایران عنوان کرد: «راه برای موفق شدن بخش خصوصی و ایجاد آمادگی و فعالیت بیشتر، حمایت دولت است و خود این بخش به طور مستقل نمی تواند کار کند.»

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا