ریسک پذیری صنعت بیمه رتبه بندی می شود

ریسک پذیری صنعت بیمه رتبه بندی می شود

رئیس مرکز رتبه بندی مدیریت ریسک از رتبه بندی صنعت بیمه در زمینه ریسک پذیری خبر داد و ابراز امیدواری کرد با مشارکت فعالانه سازمان‏ها و صنایع مختلف، بتوان در رشد و اعتلای سطح بلوغ مدیریت ریسک کشور نقش آفرینی کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، حمید رضا نور علیزاده امروز(چهارشنبه) در نشستی مشترک با مسعود حجاریان رئیس انجمن حرفه ای صنعت بیمه و عبدالرسول عطایی مدیر عامل بیمه کوثر در محل انجمن، گفت: در گذشته سازمان ‏ها نسبت به ریسک هایی که سبب انحراف از اهدافشان می ‏شد، حساس بودند و براساس شرایط، تجربیات، دانش و آگاهی‏ های خود نسبت به مدیریت آنها اقدام می‏ کردند.
وی افزود: امروزه با ورود رقبای نوظهور و افزایش رقابت در کسب و کارهای مختلف، درهم پیچیده شدن مرزهای کسب و کار، تلاش برای کسب منافع بیشتر، محدودیت منابع، تعدد و تنوع ذی‏نفعان، خواسته‏ ها و انتظارات و الزامات قانونی و مقرراتی آنها و از همه مهمتر، عدم قطعیت‏ های متعدد و متنوع در حوزه‏ های مختلف کسب و کار سازمان‏ ها (استراتژی، مالی و اقتصادی، ایمنی و امنیتی، تجاری، فناوری و غیره) اهداف و مقاصد آنها را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.
وی، نگرش موشکافانه و تحلیلی به ریسک ها، ایجاد مدیریت ریسک سیستماتیک، یکپارچگی اثربخش و کارای سیستم مدیریت ریسک با سایر سیستم‏های سازمان را ضروری دانست و اظهارداشت: شرط لازم و کافی برای موفقیت در مدیریت ریسک های سازمانی، توجه کافی به هر سه موضوع است.
وی، فقدان زبان و ادبیات مشترک درباره مدیریت ریسک، فقدان درک و فهم مشترک از مدیریت ریسک، عدم آگاهی از ریسک‏ های مرتبط با حوزه کسب و کار، نداشتن رویکرد سیستماتیک درباره مدیریت ریسک، نداشتن ساختار اجرایی متناسب با نوع ریسک‏های سازمانی، یکپارچگی نامناسب سیستم مدیریت ریسک با سایر سیستم‏ها و نظام‏های سازمان و عدم اتصال منافع حاصل از سیستم مدیریت ریسک به منافع ذی‏نفعان را از مشکلاتی مربوط به حوزه مدیریت ریسک دانست.
وی افزود: انجمن حرفه ای صنعت بیمه با توجه به نوپا بودن مباحث مدیریت ریسک و درجه پیچیدگی بالای مدیریت ریسک سازمانی و نیز خسارت ها بر آن شد برای توسعه جایگاه مدیریت ریسک در کشور و ایجاد فضای امن تر در کسب و کارهای مختلف و ایجاد ارزش افزوده برای سازمان‏ها، با بررسی «سطح بلوغ مدیریت ریسک» سازمان‏ها و «رتبه بندی و اهداء گواهینامه مدیریت ریسک»، گامی نو در راستای شکوفایی کسب و کارهای مختلف بردارد.
وی ادامه داد: در این راستا تاکنون مدیریت ریسک در14 تا 15 شرکت اجرایی شده که البته در این امر از رهنمودها و ابلاغیه های بانک مرکزی در خصوص لزوم استقرار سیستم مدیریت ریسک در بانک ها بهره گیری شده است.

** دولت بعد از برجام به دولتی ساختار گرا تبدیل شود
در ادامه این نشست مسعود حجاریان رئیس انجمن حرفه ای صنعت بیمه با اشاره به راه اندازی مرکز رتبه بندی مدیریت ریسک، گفت: نظام اقتصادی کشور در اجرای اصل 44 قانون اساسی نیاز به برنامه ریزی دارد.
وی تاکید کرد: باید تحول ساختاری ایجاد شود به گونه ای که دگرگونی بروکراسی و نظامات اداری باید تغییر کند.
وی ادامه داد: بعداز برجام و رفع موانع امیدواریم دولت به دولتی ساختارگرا تبدیل شود به گونه ای که نهادهای نظام خصوصی در کشور ایجاد شود.
در ادامه این نشست عبدالرسول عطایی مدیرعامل بیمه کوثر نیز گفت: ریسک و خطر وجه مشترک تمام فعالیت هاست و شناسایی و کنترل خطرات به وسیله مدیریت ریسک امکانپذیر است.
وی، کاهش هزینه ها، ایجاد آرامش روان، دستیابی اهداف و رشد شرکت ها را از مزایای مدیریت ریسک دانست و افزود: ریسک را در صنعت بیمه به راحتی می توان دید زیرا این صنعت هم ریسک را برعهده می گیرد و هم خود شرکت ها دارای ریسک هستند، بنابراین مدیریت ریسک در شرکت های بیمه ای ضروری است.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا