عادلی بار دیگر دبیر کل جی یی سی اف شد

عادلی بار دیگر دبیر کل جی یی سی اف شد

دوره دبیر کلی محمد حسین عادلی در مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی یی سی اف) برای دو سال دیگر تمدید شد.

 

اعضای مجمع کشورهای صادرکننده گاز در هفدهمین نشست عادی وزارتی که بعداز ظهر امروز (شنبه، ٣٠ آبانماه) برگزار شد برای بار دوم محمد حسین عادلی را به عنوان دبیر کل این مجمع انتخاب کردند.
وی نخستین بار در ماه نوامبر سال ٢٠١٣ براساس قطعنامه مصوب پانزدهمین نشست وزارتی این مجمع در تهران، برای این سمت برگزیده شد و طبق اساسنامه جی یی سی اف کار خود را از ژانویه سال ٢٠١٤ آغاز کرد.
عادلی اقتصاددان، دیپلمات و یک شخصیت دانشگاهی است که در زمینه های انرژی، اقتصاد، روابط بین الملل و دیپلماسی، تجربه فعالیت دولتی و خصوصی دارد؛ وی در دو رشته اقتصاد و مدیریت بازرگانی، مدرک دکترا دارد.
مشاور وزیر نفت در امور بین الملل، معاونت وزارت خارجه در امور اقتصاد و انرژی، رئیس کل بانک مرکزی، مشاور رئیس جمهوری، سفیر ایران در ژاپن، کانادا و انگلستان، از جمله مسئولیتهای عادلی در جمهوری اسلامی ایران به شمار می آیند.
دکتر عادلی از چهره های شاخص در اصلاحات اقتصادی پس از پایان جنگ تحمیلی در ایران به شمار می آید. وی در خط لوله گاز ایران- پاکستان- هندوستان، همکاریهای گازی ایران - اروپا، و خط لوله گاز ایران - ارمنستان و همچنین در میدانهای فراساحلی گاز مشترک میان ایران و کویت و عربستان، یکی از مذاکره کنندگان اصلی بوده است. او همچنین ریاست هیئت مدیره شرکت ملی صادرات گاز ایران را به عهده داشته است.
پس از دوره خدمات دولتی، عادلی اندیشکده غیردولتی موسوم به "مؤسسه مطالعات اقتصادی و بین المللی روند" را در سالهای ٢٠٠٥ تا ٢٠١٣ تأسیس کرد که نخستین اندیشکده خصوصی ایرانی در زمینه مطالعات اقتصادی، انرژی، بین الملل و محیط زیست به شمار می آید و با شرکتهای بین المللی نفتی، مجمع جهانی اقتصاد و دیگر نهادهای مشابه در سطح جهانی، همکاری نزدیکی داشته است.
مسئولیتهای دبیرکل در دبیرخانه
اما دبیرکل، مسئول اصلی دبیرخانه و نماینده قانونی مجمع به شمار می آید. در این مقام، دبیرکل در چارچوب دستورعملهای هیئت عامل و اساسنامه جی یی سی اف، اختیار انجام کارکردهای مدیریتی را دارد و در برابر هیئت عامل و نشست وزیران، پاسخگو و مسئول است.
در کنار دیگر مسئولیتها، دبیر کل بر اجرای بودجه و دستورعمل مجمع نظارت می کند، کارهای دبیرخانه را تنظیم و مدیریت می کند، گزارشهایی را برای ارائه به نشستهای هیئت عامل تهیه می کند و در نشستهای نهادهای حاکمیتی، حضور می یابد.
گروهی از مسئولان و کارکنان، از جمله سه رئیس بخش، رئیس دفتر دبیر کل، مسئول حقوقی، مسئول روابط عمومی و حسابرس داخلی، در مدیریت دبیرخانه به دبیرکل کمک می کنند

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا