مدیرکل دفتر امور اکتشاف گفت

تشریح جزئیات آزاد سازی محدوده های اکتشافی معدنی بلوکه شده

تشریح جزئیات آزاد سازی محدوده های اکتشافی معدنی بلوکه شده

مدیرکل دفتر امور اکتشاف جزئیات نحوه آزاد سازی محدوده های اکتشافی معدنی بلوکه شده را تشریح کرد.

 

به گزارش استیل پدیا، اسدالله کشاورز با بیان اینکه تمام محدوده های درخواست صدور پروانه اکتشاف که قبل از انجام استعلامات موضوع ماده 24 قانون معادن، به هر دلیل ابطال و بلوکه شده اند آزاد خواهند شد افزود: با توجه به ابلاغ تفاهم نامه این معاونت و سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تنها بخشی از محدوده هایی که به موجب بخشنامه یاد شده مورد مخالفت دستگاه یاد شده قرار می گیرند، بلوکه شده و از واگذاری آنها خودداری خواهد شد.

 

وی در ادامه به تمام محدوده های مورد مخالفت واقع شده توسط دستگاه‌های موضوع ماده 24 قانون معادن که هم اکنون بلوکه هستند نیز اشاره کرد و گفت: متقاضیان این محدوده ها صرفاً تا 15آذرماه سال جاری جهت اخذ موافقت دستگاه مورد نظر مهلت داشتند و درصورت عدم اقدام آنها تا تاریخ یاد شده، محدوده آنها آزاد خواهد شد.

 

کشاورز ادامه داد: تمام محدوده های بلامعارض ابطالی (محدوده های دارای موافقت دستگاه های موضوع ماده24 قانون معادن) و پروانه های اکتشاف ابطالی که یک نوبت به مزایده عمومی گذاشته شده و متقاضی یا برنده نداشته اند نیز مشمول آزاد سازی می شوند.

 

وی تمام محدوده های باقیمانده از پروانه های اکتشافی که تا تاریخ ابلاغ بخشنامه مقام عالی وزارت منجر به صدور گواهی کشف یا مجوز برداشت شده اند را نیز مشمول بخشنامه آزادسازی دانست و افزود: از ابتدای دی ماه امسال همزمان با صدور گواهی کشف، مابقی محدوده پروانه اکتشاف نیز آزاد اعلام خواهد شد.

 

مدیرکل دفتر امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه برخی از سازمان های تابعه به استناد مفاد بند (ب) بخشنامه شماره 60/281481مورخ 92/12/28، پس از اعلام محدوده آزاد، پروانه اکتشاف را در محدوده بلامعارض (مورد موافقت دستگاه های مربوطه) صادر نموده و مابقی محدوده آزاد را به نام متقاضی حفظ کرده‌اند افزود: اینگونه محدوده ها نیز آزاد اعلام خواهد شد.

 

وی ادامه داد: محدوده های بلامعارض ابطالی یا پروانه های اکتشاف ابطالی که در سال‌های قبل به مزایده عمومی گذاشته شده و محدوده موردنظر پس از واگذاری به برنده مزایده، قبل و یا پس از صدور پروانه، مجدداً ابطال شده است، شامل آزادسازی نبوده و باید دوباره از طریق مزایده عمومی واگذار شود و درصورت عدم وجود برنده یا متقاضی پس از یکبار مزایده‌، مراتب مشمول آزاد سازی خواهد شد.

 

کشاورز با بیان اینکه تمام سازمانهای تابعه ملزم به تبدیل وضعیت محدوده های خود حداکثر تا 15 آذر ماه سال جاری بوده‌اند افزود: پس از اعمال موارد، محدوده های مورد نظر در سامانه کاداستر با مشخصات خاص مشخص خواهد شد تا متقاضیان دیگر با مراجعه به سامانه یاد شده متوجه محدوده های مشمول آزادسازی شوند.

 

وی تأکید کرد: تاریخ اجرای مفاد بخشنامه آزاد سازی بامداد روز اول دی خواهد بود و هرگونه اقدام سازمان های تابعه به صورت خودسرانه و یا پیش از این تاریخ، تخلف محسوب و مشمول مقررات خاص خود خواهد شد.

 
کشاورز در ادامه با بیان اینکه بدلیل عدم امکان بازگردانی محدوده های حذف شده از روی سامانه کاداستر پس از اعمال مراتب،‌ مسوولیت صحت اقدامات یاد شده برعهده روسای سازمان های تابعه خواهد بود.


استیل پدیا | مرجع خبر و تحلیل صنعت فولاد ایران و جهان

بازگشت به شاخه اخبار معادن بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران