عضو کمیسیون کشاورزی مجلس مطرح کرد:

جلوگیری از توزیع گندم بی کیفیت با بهره گیری از مکانیسم بورس

جلوگیری از توزیع گندم بی کیفیت با بهره گیری از مکانیسم بورس

عرضه محصولات مختلف در بورس منجر به شفافیت قیمت و معاملات می شود و مبادله و تجارت از طریق بورس کالا به مراتب بهتر و پر مزیت تر از تجارت در بازار خارج از بورس و بدون قاعده است


سازو کار شناخته شده بورس امروز یکی از راهکار هایی است که می تواند بهره وری را در تولید و عرضه محصولات کشاورزی از جمله گندم افزایش دهد و ما باید با حمایت بیشتر از این سازو کار نه تنها از محصول ایرانی حمایت کنیم بلکه زمینه شناساندن کالای ایرانی را برای دنیا فراهم آوریم.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) و به نقل از میزان، سازو کار شناخته شده بورس کالا امروز یکی از راهکار هایی است که می تواند بهره وری را در تولید و عرضه محصولات کشاورزی از جمله گندم افزایش دهد و ما باید با حمایت بیشتر از این سازو کار نه تنها از محصول ایرانی حمایت کنیم بلکه زمینه شناساندن کالای ایرانی را برای دنیا فراهم آوریم. 

علی ابراهیمی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان مطلب فوق گفت: در شرایطی که بسیاری از مسایل مانع از پیشرفت در اقتصاد است یکی از کالاهایی که برای کشور استراتژیک بوده گندم است؛ این محصول سال ها از طریق خرید تضمینی از کشاورزان خریداری می شد اما چند سالی است که موضوع عرضه گندم در بورس مطرح شده که براساس ماده 33 قانون افزایش بهره وری کشاورزی عرضه گندم در این بازار به نفع کشاورزان و در راستای واقعی شدن قیمت گندم است.

وی با ارزیابی از ساز و کار بورس اظهار کرد: عرضه محصولات مختلف در بورس منجر به شفافیت قیمت و معاملات می شود و مبادله و تجارت از طریق بورس کالا به مراتب بهتر و پر مزیت تر از تجارت در بازار خارج از بورس و بدون قاعده است به این ترتیب یکی از نقاط قوت بورس این است که عرضه کالای بی کیفیت در سطح کشور متوقف شده که این امر به نفع اقتصاد کشاورزی کشور است.

وی با بیان این که عده ایی تمایل به عرضه گندم از طریق بازار سرمایه را ندارند تصریح کرد: شاید در وهله اول اندکی مقاومت در عرضه محصولات در بورس  ایجاد شود اما نباید فراموش کنیم اصلی‌ترین راه موفقیت در بهبود کیفیت گندم و تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان عرضه آن در است.

به گفته این نماینده مجلس با عرضه گندم در بورس کشاورزان در جریان قیمت و نحوه عرضه قرار خواهند گرفت و دولت می تواند در راستای حمایت از کشاورزان مابه التفاوت قیمت محصول را در زمانی کوتاه به آن ها پرداخت و بار مالی خود را کاهش دهد.
ابراهیمی با تاکید بر روان سازی تجارت گندم از طریق بورس کالا بیان کرد: بورس  حجم مبادلات تجارت را افزایش می دهد به گونه ایی که می توانیم آینده ایی روشن را برای صادرات رقم بزنیم.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا