همزمان بارشد 8 درصدی شاخص کل از ابتدای سال رخ داد:

بازدهی بیشتر بورس تهران نسبت به سایر بازارها

بازدهی بیشتر بورس تهران نسبت به سایر بازارها

سه صنعت «خودرو و ساخت قطعات» با 6 . 19 درصد، «اطلاعات و ارتباطات» با 4 . 17 درصد و « فلزات اساسی » با 13 درصد بیشترین حجم معاملات هفتگی و «اطلاعات و ارتباطات» با 4 . 20 درصد، فراورده های نفتی، کک و سوخت هسته ای با 3 . 14 درصد و فلزات اساسی با 1 . 11 درصد بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

 

گزارش هفتگی بررسی بازارها، نمایی از کل بازار اوراق بهادار کشور و وضعیت بورس‌ های شناخته‌شده را نشان می‌دهد که به صورت هفتگی منتشر می‌شود. در این گزارش روند شاخص‌ های اصلی، ارزش بازار، حجم و ارزش معاملات، بازدهی بورس بر حسب ریال، دلار و یورو در بازه ها‌ی زمانی متفاوت بررسی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، بر اساس گزارش هفتگی بررسی بازارها که هر هفته توسط مدیریت تحقیق و توسعه بورس تهران تهیه و منتشر می شود، از ابتدای سال 96 تا مورخ 22 شهریور ماه، شاخص کل با 1 . 8 درصد افزایش به رقم 83524 واحد بالغ شد و شاخص کل هم وزن با 6 . 11 درصد افزایش عدد 17546 واحد را تجربه کرد . این در حالی است که سکه با 6 . 5 درصد و دلار با 6. 4 درصد رشد همراه بوده است.

 همچنین در هفته منتهی به 22 شهریور ماه، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه مورخ 22 شهریور 1396 به عدد 83524 واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته 152 واحد کاهش داشته است.

 در این هفته حجم معاملات 2300 میلیون سهم و ارزش آن 5597 میلیارد ریال بوده  که حجم و ارزش معاملات نسبت به هفته گذشته به ترتیب 20 و 21 درصد کاهش داشته است. ارزش بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات این هفته به عدد 3293545 میلیارد ریال رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته 17 . 0 درصد کاهش داشته است.

سه صنعت «خودرو و ساخت قطعات» با 6 . 19 درصد، «اطلاعات و ارتباطات» با 4 . 17 درصد، « فلزات اساسی » با 13 درصد بیشترین حجم معاملات هفتگی و «اطلاعات و ارتباطات» با 4 . 20 درصد، فراورده های نفتی، کک و سوخت هسته ای با 3 . 14 درصد و فلزات اساسی با 1 . 11 درصد بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

بر این اساس در 30 روز منتهی به 22 شهریور ماه 1396، صنعت « استخراج کانه های فلزی » با بازدهی مثبت 7 . 10 درصد، در صدر صنایع بورسی قرار گرفت. در مدت مشابه صنعت « استخراج نفت گاز و خدمات جنبی جز اکتشاف» با افت با منفی 2 . 25 درصدی، بیشترین افت را تجربه کرد. در میان شرکتها، «آلومینیوم ایران » با مثبت 290 درصد بیشترین افزایش و « دارویی لقمان» با منفی 6 . 25 درصد بیشترین کاهش را داشتند.

همچنین در محاسبه بازدهی شاخص های بورس منطقه خاورمیانه نسبت به پایان هفته گذشته، شاخص بورس توکیو (NIKKEI 225) با رشد 3 . 3 درصدی بیشترین بازدهی و شاخص بورس لندن (FTSE 100) با افت 2 . 2 درصدی کمترین بازدهی را به خود اختصاص داده اند.

علاوه بر موارد فوق، بازدهی بورس تهران، فرابورس ایران، نرخ ارز و طلا به صورت هفتگی و ماهانه در اختیار خواننده قرار دارد. صنایع و شرکت‌ های با بیشترین تأثیر بر شاخص، معاملات به تفکیک صنایع، ریسک و بازدهی صنایع نیز از دیگر اطلاعات ارایه ‌شده در این گزارش است. مقایسه‌ بازدهی صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله و همچنین خلاصه‌ای از بازده برخی از بورس ها، انس طلا، قیمت جهانی نفت، نرخ ارزهای مبادله ای و قیمت فلزات اساسی نیز در بخش پایانی این گزارش قابل مشاهده است.
 

علاقه مندان برای مشاهده گزارش کامل اینجا کلیک کنند.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا