یک کارشناس بازار سرمایه:

ضرورت تشکیل کانون صندوق‌های سرمایه‌گذاری بازار سرمایه

ضرورت تشکیل کانون صندوق‌های سرمایه‌گذاری بازار سرمایه

این تشکل با 176 عضو و حق عضویت قابل توجه می¬‌تواند نیمی از مسائل نهادهای مالی و بخش عمده ¬ای از مطالبات برنامه راهبردی توسعه بازار سرمایه را مبنی بر ترویج سرمایه¬ گذاری غیرمستقیم از طریق جذب پس‌اندازهای عموم در صندوق¬ های سرمایه¬ گذاری نمایندگی، هدایت و استیفا کند.

یک کارشناس بازار سرمایه، راه‌حل‌ ترویج فرهنگ سرمایه­‌گذاری غیرمستقیم از طریق صندوق‌ها و حل مشکل آنها را تشکیل کانون صندوق‌های سرمایه‌گذاری بازار سرمایه اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از خبرگزاری فارس، محمد صدرائی، کارشناس بازار سرمایه، تأسیس یک تشکل خود انتظام صنفی با عضویت تمامی صندوق­ ها را یک ضرورت برای توسعه متوازن بازار سرمایه معرفی کرد و گفت: این تشکل با 176 عضو و حق عضویت قابل توجه می­‌تواند نیمی از مسائل نهادهای مالی و بخش عمده ­ای از مطالبات برنامه راهبردی توسعه بازار سرمایه را مبنی بر ترویج سرمایه­ گذاری غیرمستقیم از طریق جذب پس‌اندازهای عموم در صندوق­ های سرمایه­ گذاری نمایندگی، هدایت و استیفا کند.

مدیر اسبق آموزش کانون کارگزاران اوراق بهادار افزود: قانون‌گذار پیش تر در قانون بازار اوراق بهادار و همچنین اساسنامه و امیدنامه نمونه صندوق‌ها تحت عنوان کانون‌ها این مهم را پیش‌بینی کرده است.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه با اشاره به نقشه استراتژی سازمان بورس و اوراق بهادار که ارتقا و بهبود سواد مالی در میان آحاد مردم، ترویج فرهنگ سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در دارایی‌های مالی و هدایت پس ­اندازهای خرد به صندوق­ های سرمایه‌گذاری را در دستور کار سازمان قرار داده است، گفت: در حال حاضر قریب به 176 صندوق سرمایه‌گذاری دارای مجوز و فعال در بازار سرمایه فعالیت می‌کنند که مشترکات فراوانی در اهداف و عملیات دارند و این فصل مشترک در صورتی که با دقت نظر نخبگان و حمایت مقامات بازار همراه باشد، می‌تواند زمینه‌ساز تشکیل یک تشکل خودانتظام صنفی و قدرتمند را فراهم کند.

صدرائی تصریح کرد: صندوق­ های سرمایه­ گذاری در مواجه با اداره ثبت شرکت­ ها، سازمان امور مالیاتی، بازار پول و سیاست ­های بانک مرکزی با مسائل و چالش ­هایی مواجه هستند که از عهده تشکل­ های صنفی حاضر خارج است.

مدیرعامل شرکت سبدگردان آسمان پیگیری این مطالبات را از جانب یک نهاد مستقل و قدرتمند الزامی دانست و اضافه کرد: همگونی در اهداف صندوق‌ها نسبت به سایر نهادهای مالی، تعداد مناسب صندوق­ ها برای تشکیل یک نهاد قدرتمند نسبت به اعضای سایر تشکل­ ها، حضور بیش از دو میلیون نفر سرمایه­ گذار حقیقی و حقوقی در صندوق­ ها، نظارت حرفه ­ای و مستقل صنف بر عملیات صندوق­ ها که در حال حاضر توسط رکن متولی به خوبی انجام نمی‌شود، از جمله مزایای ماندگار برای تأسیس کانون صندوق‌های سرمایه‌گذاری عنوان کرد.

 

 

 

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا