خواجه نصیری با بررسی صنایع پربازده تاکید کرد؛

صنعت فن آوری اطلاعات، فصل جدید بازار سرمایه

صنعت فن آوری اطلاعات، فصل جدید بازار سرمایه

مدیر عامل تأمین سرمایه آرمان در بررسی وضعیت صنایع بازار سرمایه گفت: به جز دو صنعت قند و شکر و کاغذی برخی صنایع کوچک دیگر نیز در این مدت شاهد اقبال بازار بودند. نقدینگی ماجراجو در این برهه زمانی ترجیح داده است به سمت صنایع کوچک حرکت کند.

 

فن آوری اطلاعات در بازار سرمایه وارد یک چرخه جدید از حیات شده است. فضای به وجود آمده در شبکه های اجتماعی، تبادلات اطلاعات مبتنی بر اینترنت و ارزش گذاری استار تاپ ها بر تفکر سرمایه گذاران تاثیر گذاشته و گرایش ها به این گروه افزایش چشمگیری داشته است.

محمود رضا خواجه نصیری، مدیرعامل تامین سرمایه آرمان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در خصوص تحلیل سه صنعت قند و شکر، کاغذی و رایانه که از ابتدای سال جاری تا امروز بیشترین بازدهی را ثبت کردند، گفت: در سال جاری، به دلیل قدرت دادن به نقدینگی، سرمایه ها به سمت صنایع کوچکتر حرکت کردند.

وی با تاکید بر اینکه بازدهی بالای این صنایع لزوماً به دلیل شرایط بنیادی مناسب آنها نبوده است، اظهار داشت: در گروه های قند و شکری و کاغذی که از قیمت های جهانی نیز تاثیر می گیرند بررسی بازارهای جهانی نشان می دهد، نوسان خاصی در این مدت رخ نداده است.

وی با اشاره به بهبود گزارش دهی شرکت های گروه قند و شکری ادامه داد: در این گروه بازار شاهد بهتر شدن گزارش های پیش بینی سود بوده است که این بهبود عملکرد در اقبال بازار بی تاثیر نبوده است.

به گفته خواجه نصیری زمانی که بازارهای جهانی نوسان خاصی را تجربه نمی کنند، افزایش سود آوری در صنایع مصرفی به دلیل رشد تقاضا در بازار داخل است که در گروه قند و شکر این اتفاق رخ داده است.

مدیر عامل تامین سرمایه آرمان به افزایش تقاضا در بسیاری از گروه های مصرفی بازار اشاره کرد و گفت: علاوه بر قند و شکر در گروه های غذایی، لاستیکی و سایر صنایع مصرفی نیز شاهد رشد تقاضا بودیم.

این کارشناس بازار سرمایه در بررسی وضعیت صنایع بازار سرمایه گفت: به جز دو صنعت قند و شکر و کاغذی برخی صنایع کوچک دیگر نیز در این مدت شاهد اقبال بازار بودند. نقدینگی ماجراجو در این برهه زمانی ترجیح داده است به سمت صنایع کوچک حرکت کند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر برخی صنایع بزرگ بازار شرایط بنیادی مطلوبی دارند، افزود: با این وجود مهمترین دلیل اقبال بازار به صنایع کوچک علاوه بر وضعیت بنیادی خوب، شناوری پایین و کم بودن عرضه کننده حقوقی است.

به گفته مدیر عامل تامین سرمایه آرمان فضای به وجود آمده در شبکه های اجتماعی، تبادلات اطلاعات مبتنی بر اینترنت و ارزش گذاری استار تاپ ها بر تفکر سرمایه گذاران تاثیر گذاشته و گرایش ها به این گروه افزایش چشمگیری داشته است.

به گفته خواجه نصیر در اکثر بازارهای سهام دنیا، صنعت فن آوری اطلاعات سهم زیادی از بازار را در اختیار دارد و بازار سرمایه کشور ما نیز در حال حرکت به این سمت است.

وی ادامه داد: مسولان بازار سرمایه می توانند با پذیرش و عرضه سهام شرکت های این گروه به اشتیاق سرمایه گذاران برای ورود به این صنعت پاسخ دهند و انگیزه های جدیدی برای سرمایه گذاری ایجاد کنند.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا