در نامه دفتر مقام معظم رهبری به معاون اول رئیس جمهور اعلام شد

4 توصیه مقام معظم رهبری به دولت درباره اجرای اقتصاد مقاومتی+ تصویر

4 توصیه مقام معظم رهبری به دولت درباره اجرای اقتصاد مقاومتی+ تصویر

جلسه ی ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد که در این جلسه 4 توصیه مقام معظم رهبری به دولت درباره اجرای اقتصاد مقاومتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی به عنوان سیاست‌های مقاوم سازی اقتصاد یاد کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای این است که اقتصاد کشور بتواند روی پای خود بایستد و از رشد مستمر و پایدار برخوردار بوده و در عین حال در برابر شوک‌های خارجی نیز مقاومت داشته باشد.

وی با تاکید براینکه این نخستین بار است که یکسری از سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تا این حد مورد توجه یک دولت قرار می‌گیرد، افزود: دولت تدبیر و امید پس از ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی،‌ وقت ویژه‌ای برای تدوین راهکارهای اجرایی این سیاست‌ها صرف کرده است و در تهیه و تدوین برنامه ی ششم توسعه کشور نیز تلاش دولت این بوده که روح حاکم بر برنامه ششم توسعه مبتنی بر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مردمی کردن اقتصاد کشور و مشارکت آحاد مردم در فعالیت‌های اقتصادی، خاطرنشان کرد: ایران از ظرفیت‌ها و امکانات فراوانی برخوردار است که در راس این ظرفیت‌ها نسل جوان تحصیلکرده کشور است که لازم است با توجه به این ظرفیت مهم، تدابیر موثری برای مشارکت دادن مردم و جوانان در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور اندیشیده شود.

جهانگیری با بیان اینکه دولت حقیقتاً به دنبال گره‌گشایی از مسائل و مشکلات مردم است، اظهار داشت: برای حل مشکلات مردم و تحقق رویکردهای اقتصاد مقاومتی نظیر عدالت بنیانی اقتصاد، لازم است درک واحدی از رویکردهای اصلی اقتصاد مقاومتی داشته باشیم و به دور از واگرایی در گفتمان و عمل، بتوانیم بصورت منسجم و با دیدگاهی مشترک در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی گام برداریم.

وی همچنین با تاکید براینکه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور باید شاخص‌های مقاوم‌سازی اقتصاد را تدوین کند، افزود: لازم است این شاخص‌ها احصاء شود تا بتوانیم عملکرد خود را در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی مورد ارزیابی‌های مستمر قرار داده و از درستی مسیری که طی می شود، اطمینان حاصل کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور خواستار تشکیل کارگروه هایی برای بررسی و تمرکز بر مسائل و چالش‌های اصلی اقتصاد کشور شد و افزود: باید بررسی شود که چرا با وجود منابع سرشار کشور و نیروی انسانی تحصیلکرده، هنوز نتوانسته‌ایم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم. بنابراین لازم است کارگروه‌هایی به آسیب‌شناسی و بررسی مشکلات اصلی کشور بپردازند و دلایل عدم توفیق و دستیابی به اهداف مورد نظر را بررسی کنند.

جهانگیری همچنین با اشاره به توصیه‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری که در پاسخ به گزارش دولت در خصوص برنامه‌های ملی یازده گانه طرح‌ها و پروژه‌های دولت برای پیاده‌سازی سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی طی نامه‌ای از سوی دفتر ایشان به دولت ابلاغ شده است، افزود: بر اساس این نامه، مقام معظم رهبری از اهتمام دولت نسبت به اقتصاد مقاومتی قدردانی کرده‌اند و با تاکید براینکه ایشان بنائی برای تایید یا عدم تایید برنامه‌هایی که تنظیم و اجرای آنها بر عهده دولت‌هاست، ندارند، نکات و رهنمودهایی را برای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توصیه فرموده‌اند.

وی افزود: توصیه‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری که در قالب نامه‌ای از سوی دفتر ایشان ارسال شده است، به همه دستگاه‌های اجرایی دولت ابلاغ خواهد شد تا همه وزارتخانه ها و دستگاه‌ها براساس منویات رهبر معظم انقلاب اقدام کرده و در راستای تحقق آن تلاش کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و حمایت‌های ایشان، فرصتی بسیار خوب برای دولت است و بی‌تردید برکات زیادی برای توسعه ی کشور و حل مشکلات مردم دربر خواهد داشت.

 

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا