شورای عالی معادن در کرمان تشکیل می شود

شورای عالی معادن در کرمان تشکیل می شود

دنیای معدن - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: در قانون برنامه ششم توسعه، شورای عالی معادن در استان مصوب شد و ظرفیت خوبی برای حل مشکلات موجود در حوزه معادن است.

مهدی حسینی نژاد روز یکشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان (گام دوم مثلث توسعه اقتصادی) منطقه پنج شامل شهرستان کوهبنان افزود: پیشنهاد می شود شورای عالی معادن هفته آینده در استان کرمان برگزار شود تا مشکلات معادن استان در اسرع وقت حل شود.
وی بیان کرد: آمادگی داریم معدن گردشگری سراپرده را فعال کنیم.
'کرمان در سفر اردیبهشت سال گذشته رئیس جمهوری به این استان به عنوان استان پایلوت اقتصاد مقاومتی در کشور معرفی و سپس با ابتکار مدیریت استان به هشت منطقه (زون) اقتصادی تقسیم شد.'
'تاکنون 21 شرکت و موسسه توانمند اقتصادی مدیریت توسعه را در این مناطق هشتگانه که هر کدام تعدادی از شهرستان های استان را شامل می شود، برعهده گرفته اند.'
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این نشست گفت: گردشگری معادن در شهرستان های کوهبنان، زرند و راور قابل تحقق است.
محمود وفایی افزود: به دلیل اینکه گردشگری معدن بسیار جذاب و هیجانی است بسیاری از گردشگران خارجی و جوانان را به سمت خود جلب می کند.
وی اظهار کرد: لازم است برنامه اجرایی و عملیاتی برای گردشگری معادن در شهرستان کوهبنان انجام شود زیرا تحقق این کار، می تواند در حوزه اشتغالزایی تاثیر بسزایی داشته باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: شهرستان کوهبنان از مناطق مهم و مطرح در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است و می تواند یکی از مناطق فعال در زمینه جذب گردشگر و ایجاد اشتغال باشد.
وی بیان کرد: برنامه ریزی برای احداث چهار واحد بوم گردی در سال گذشته انجام شده بود که این واحدها راه اندازی شد و امسال نیز 9 واحد بوم گردی در کوهبنان راه اندازی می شود.
وفایی گفت: سال گذشته کارهای خوبی برای مرمت آثار تاریخی شهرستان کوهبنان انجام شد.
وی بیان کرد: محور جدید گردشگری از سمت یزد، بافق و کوهبنان به عنوان مصوبه ملی انجام شده که در توزیع گردشگر به این مناطق نقش بسزایی دارد.
معین اقتصادی شهرستان کوهبنان نیز گفت: در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته به آن کارهای خوبی در این شهرستان انجام شده است.
آل طه با بیان اینکه طرح کشت و صنعت نیز در شهرستان کوهبنان در دست انجام است گفت: در کنار پروژه های بزرگ، پروژه های کوچکی برای حل مشکلات اشتغال در این شهرستان اجرایی شده است.
وی بر اختصاص منابع بانکی برای توسعه شهرستان کوهبنان تاکید کرد و گفت: در مطالعات انجام شده بر روی محصولاتی از جمله زعفران تاکید زیادی شده است.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح راه ارتباطی کوهبنان با مرکز استان یک نیاز است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی اجرایی شود.
آل طه اظهار کرد: برای اولین بار در ایران کود طبیعی (بایو 4) در دست مطالعه است.
سالانه حدود 63 میلیون تن مواد معدنی در استان کرمان استخراج می شود که 21 درصد استخراج کل کشور را در بر می گیرد.
42 نوع ماده معدنی از 380 معدن در استان کرمان استخراج می شود و مس، سنگ آهن، ذغالسنگ، کرومیت و تیتانیوم از مواد معدنی شاخص این استان است.
شمال کرمان شامل شهرستان های کوهبنان، زرند و راور از معادن غنی ذغالسنگ و سنگ آهن برخوردار است.
مرکز شهرستان کوهبنان در 168 کیلومتری شمال کرمان است.
شصت و نهمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان به ریاست علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان در ساختمان شماره سه استانداری برگزار شد.

بازگشت به شاخه اخبار معدن بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا