آیا اپلیکیشن‌های تندرستی مفید هستند؟

آیا اپلیکیشن‌های تندرستی مفید هستند؟

در حال حاضر اپلیکیشن یا برنامه‌های زیادی درباره سلامتی در بازار موبایل وجود دارند؛ برخی میزان خواب کاربر را ثبت می‌کنند یا تناسب اندام وی را می‌سنجند، کالری مصرفی را اندازه می‌گیرند و تعداد قدمهای وی را می‌شمارند. اما کاربران راجع به آنها چه نظری دارند و آیا همه آنها واقعا مفید هستند؟

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، در این گزارش قصد داریم به بررسی اپلیکیشن‌های سلامتی کارآمد بپردازیم.

یافته‌های تحقیقات کارشناسان نشان می‌دهد حدود 40 هزار اپلیکیشن سلامت و تندرستی در بازار برنامه های موبایلی در آمریکا وجود دارد. 53 درصد از این اپلیکیشنها فعالیت فیزیکی کاربر را رهگیری می‌کنند، 48 درصد به مصرف مواد غذایی مربوط هستند، 47 درصد روی کاهش وزن نظارت دارند و 34 درصد برنامه تمرینی به کاربر می‌دهند.

58 درصد پاسخگویان در این بررسی گفتند که تاکنون یک اپلیکیشن سلامتی را دانلود کرده اند، 42 درصد پنج یا تعداد بیشتری اپلیکیشن در این زمینه دانلود کرده اند و 65 درصد افراد روزانه از این برنامه‌ها استفاده می‌کنند.

محققان گفتند: افرادی که بیشترین استفاده را از این ابزارها دارند جوانان، افراد تحصیلکرده و پردرآمدترها هستند.

تقریبا 65 درصد پاسخگویان اعلام کردند که این اپلیکیشنها سلامت کاربر را ارتقا می‌دهند. این تیم همچنین خاطرنشان کرد اکثر پاسخگویان به شدت معتقدند که اپلیکیشنهایی که آنها استفاده کرده‌اند موثر و دقیق هستند.

اما 46 درصد گفتند که یک اپلیکیشن سلامتی را دانلود کرده اند ولی دیگر از آن استفاده نکرده اند.

محققان می‌گویند، موانع سر راه استفاده گسترده‌تر از این اپلیکیشن‌ها شامل هزینه، عدم علاقه در طول زمان و نگرانی‌ها درباره حریم شخصی است. 41 درصد پاسخگویان گفتند که هرگز آماده پرداخت پول برای یک اپلیکیشن سلامتی نیستند.

تیم محققان بعلاوه دریافتند که عدم علاقه در بسیاری از موارد یکی دیگر از عوامل فراگیر نشدن این اپلیکیشنهاست. به علاوه میزان اطلاعاتی که کاربر باید برای کار با برنامه وارد کند نیز از دلایل دلزدگی آنها نسبت به اپلیکیشن بوده است.

داستین دونکان یکی از نویسندگان این تحقیق گفت: اپلیکیشن‌های اسمارت فونها پتانسیل بسیار زیادی در آموزش سبک زندگی سالم به مردمی دارند که ممکن است آموزش آنها به طریقه‌های دیگر دشوار باشد.

اما وی معتقد است که باید کارهای زیادی در زمینه تست و اثبات مزایای سلامتی و تضمین ایمن بودن اطلاعات وارد شده انجام شود.

محققان به این نتیجه رسیدند که چالش موجود ادامه دادن به جذب علاقه کاربران در کشورهای پرجمعیت و در عین حال تلاش برای هدف قرار دادن آنهایی است که از این اپلیکیشنها استفاده نمیکنند ولی در صورت استفاده نفع خواهند برد.

انتهای پیام

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا