سعید لیلاز: از دی‌ماه آثار رونق را می‌بینیم

سعید لیلاز: از دی‌ماه آثار رونق را می‌بینیم

سعید لیلاز با بیان مهم‌ترین دغدغه‌های سیاسی و اقتصادی این روزهایش گفت که سرنوشت دو انتخابات آینده در اسفند ماه و همچنین راه‌‌های پیش روی دولت برای خروج از بحران‌های اقتصادی بیشترین موضوعاتی است که ذهنش را درگیر خود کرده است.

دنیای این روزهای قائم مقام حزب کارگزاران به تفکر درباره سرنوشت دو انتخابات آینده پیش رو در اسفند ماه و اینکه چه برنامه‌ریزی‌هایی از سوی ارکان اصلی قدرت برای آن صورت گرفته می‌گذرد.

سعید لیلاز در این باره می‌گوید: مهم‌ترین مساله‌ای که این روزها فکر و ذهنم را به خود مشغول کرده، جهت‌گیری فضای سیاسی و اقتصادی کشور است و اینکه بالاخره ارکان قدرت در نظام بر سر حل این مسائل به اجماع خواهند رسید یا خیر؟

او می‌افزاید: کشور دو انتخابات بسیار مهم را در پیش رو دارد از این رو، اینکه حاکمیت برای برگزاری آن چه تصمیم‌هایی گرفته و چگونه‌ قرار است برنامه‌ریزی کند، ذهن و فکر مرا به خود مشغول کرده است. به هر حال کشور در آستانه یک تحول سیاسی بزرگی قرار گرفته که باید دید تئوریسن‌های حکومت سمت و سوی انتخابات را به کدام جهت هدایت خواهند کرد.

لیلاز می‌گوید: انتخابات دقیقا در زمانی برگزار می‌شود که برخی برنامه‌های اقتصادی دولت به ثمر رسیده است. به عنوان مثال در آن روزها اثر اجرای بسته خروج از رکود بر اقتصاد پدیدار شده و با اجرایی شدن برجام تحرکی در اقتصاد به وجود آمده است.

او می‌گوید: آنچه که در این روزها از نظر اقتصادی فکرم را مشغول کرده اینکه اگر اتفاق خاصی نیافتد، از دیماه اقتصاد کشور روی رونق را به خود خواهد دید و مردم بالاخره آثار برداشته شدن تحریم‌ها را در زندگی و کسب‌وکار خود مشاهد می کنند. اما در این میان برخی تصمیم‌ها و رفتارها را از سوی دولتمردان می‌بینم که بیم آن دارم مبادا آنها هم با آزاد شدن منابع و بهتر شده وضع خزانه رو به اقدامات پوپولیستی آورند.

قائم‌مقام حزب کارگزاران می‌افزاید: هر دولت به خودی خود درجه‌ای از پوپولیسم را دارد اما می‌ترسم با توجه به استعدادی که برخی دولتمردان کنونی در پوپولیسم دارند کاری کنند که اقتصاد ما نتواند به سمت رقابت‌پذیری و آزادسازی حرکت کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از اقتصاد، او می گوید: آنچه در این میان دلم را قرص می‌کند جمع شدن برخی افراد قوی در تیم اقتصادی دولت است. به عنوان مثال برای اولین بار در طول تاریخ جمهوری اسلامی یک رئیس جمهور قوی در کنار یک معاون اول قوی قرار گرفته که این خود باعث شده اقتصاد در هیات دولت به مسیر درستی هدایت شود و کلام و رفتار رئیس جمهور را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.

لیلاز می‌افزاید: همچنین در کنار مشاور اقتصادی رئیس جمهوری تیمی قوی از کارشناسان و اقتصاددان قرار گرفته‌اند که قادرند اقتصاد را آنگونه که باید تئوریزه کرده و بستر مناسبی را برای سیاستگذاری و تصمیم‌سازی به وجود آورند.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا