پیمایش ۲۰۰۰ نقطه معدنی/ پیوست دیرهنگام به استان های معدن خیز

پیمایش ۲۰۰۰ نقطه معدنی/ پیوست دیرهنگام به استان های معدن خیز

دنیای معدن - با پیمایش و گمانه زنی دو هزار نقطه معدنی، مازندران هرچند دیر اما به قطب معدنی طلا، مس و نقره تبدیل شده و به شمار استان های معدن خیز می پیوندد.

گمانه زنی بیش از دو هزار نقطه معدنی استان توسط شرکت الغدیر، آینده نویدبخشی را فراروی معدن مازندران ایجاد خواهد کرد.

هم اینک ۲۶۳ واحد معدنی دارای مجوز در استان وجود دارد که از این تعداد تنها ۱۶۳ واحد فعال و بقیه غیرفعال هستند. فعالیت های پیمانکاران، تلقین غیرواقعی درآمد سرشار واحدهای معدنی، فقدان تناسب طرح شهرک های شن و ماسه با واقعیت ها و اهداف و اقتضائات فعلی را بخشی از مشکلات اصلی معادن مازندران به شمار می رود.

رئیس انجمن معدن خانه صنعت، معدن وتجارت مازندران می گوید: از ۲۳۶ واحد معدنی دارای مجوز، ۱۶۳ واحد دارای پروانه بهره برداری و ۷۳ واحد غیرفعال هستند.

از ۲۳۶ واحد معدنی دارای مجوز، ۱۶۳ واحد دارای پروانه بهره برداری و ۷۳ واحد غیرفعال هستند

مصطفی ناییجی افزود: همچنین مازندران دارای ۱۰ واحد فعال زغال سنگ و ۶۳ واحد شن و ماسه دارای فعالیت از معادن ۷۵ واحد دارای مجوز است که از مجموع فعالیت های معدنی، حدود پنج هزار نفر به صورت مستقیم و حدود ۲۰ هزار نفربصورت غیرمستقیم اشتغال زایی ایجادشده است.

نائیجی افزود: تشکل ها در جهان امروز به عنوان یک نیاز مبرم جوامع شناخته شده اند و به واقع می توانند بازوان قوی برای سازمان ها و نهادها باشند.

این در حالی است که محمد محمدپور رئیس سازمان صنعت و معدن مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه معادن یکی از راهکارهای مؤثر و اساسی برای برون رفت از مشکلات کنونی اشتغال و درآمدزایی است، اظهار داشت: با گمانه زنی بیش از دو هزار نقطه معدنی استان توسط شرکت الغدیر، بخشنامه جدید وزارتخانه مبنی بر عدم صدور پروانه بهره برداری معادن طبقات ۱ و ۲ و ۳ صادرشده است.

بازگشت به شاخه اخبار معدن بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا