عضو هیات علمی دانشگاه دوسلدورف آلمان:

فولاد و زغالسنگ از زمینه های مساعد همکاری ایران، آلمان و اتریش است

فولاد و زغالسنگ از زمینه های مساعد همکاری ایران، آلمان و اتریش است

تهران - ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه دوسلدورف آلمان معتقد است: امروز جمهوری اسلامی زمینه های مختلفی برای فعالیت های معدنی و صنایع مربوطه با کشورهای جهان دارد که فولاد و زغالسنگ از بسترهای مساعدی است که ایران، آلمان و اتریش می توانند فعالیت مشترک داشته باشند.

فریدون بوداغی روز شنبه در حاشیه یک نشست خبری به خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: مطالعات نشان می دهد آلمان و اتریش از کشورهای فعال در زمینه زغالسنگ هستند و این بخش معدنی به عنوان یک الگوی همکاری می تواند به مورد اجرا گذاشته شود .
وی یادآورشد: آمارها نشان می دهد آلمان و اتریش در استخراج مواد معدنی از کشورهای اروپایی با سابقه به حساب می آیند و اکنون پس از توافق برجام، بستر سرمایه گذاری خارجی در بخش های مختلف معادن و صنایع معدنی مساعد است.
به اعتقاد بوداغی، ایران با داشتن 68 نوع ماده معدنی که می توان برای استخراج هریک سرمایه گذاری لازم را انجام داد، از کشورهای شاخص معدنی جهان محسوب می شود و اکنون ضمن ترغیب بخش خصوصی برای حضور در این بخش باید، همکاری مشترک با طرف های خارجی موفق در این عرصه را فراهم کرد.
وی افزود: علاوه بر زغالسنگ که ذخایر مناسبی در کشور جود دارد، سرب و روی نیز از دیگر زمینه های همکاری مشترک ایران با طرف های خارجی از جمله آلمان و اتریش است.
براساس آمارهای منتشر شده از سوی سازمان ایمیدرو، براثر فعالیت های اکتشافی مقدماتی در شرق کشور حدود 350 تا 400 میلیون تن ذخیره جدید زغالسنگ کشف شده که نتایج تکمیلی آن قرار است منتشر شود.
اجرای طرح های توسعه فولادی نقش بسزایی برای بهره گیری از زغالسنگ برای تولید این فلز راهبردی است و اکنون در ایران کارخانه ذوب آهن اصفهان تولید فولاد خود را به روش کوره بلند انجام می دهد که نیازمند بهره گیری از زغالسنگ است.
بوداغی، موضوع اجرای برنامه ظرفیت سازی برای تولید فولاد خام در افق 1404 به رقم 55 میلیون تن را مهم خواند وتاکید کرد: رعایت الزامات زیست محیطی یک اصل جدی است که دنیا به عنوان برنامه کنونی خود مورد توجه قرار می دهد.
عضو هیات علمی دانشگاه یادشده گفت: امروز صنعت خودروسازی در کشور زمانی می تواند رشد داشته باشد که ورق های فولادی مورد نیاز آن را بتوان در داخل تامین کرد.
وی افزود: قرار است یک هیات آلمانی که نمایندگان شرکت های مختلف در آن حضور دارند، بزودی به ایران سفر کنند؛ به نظر می رسد نخستین گروه آلمانی است که در سال 2017 به ایران می آیند و همکاری در زمینه فولاد یکی از گزینه های آنها محسوب می شود.
بوداغی تاکید کرد: همکاری های صنعتی و معدنی با کشورهای مختلف جهان با جلوگیری از آسیب و زیان به محیط زیست باید به مورد اجرا گذاشته شود.
جمهوری اسلامی ایران چهاردهمین فولادساز جهان محسوب می شود و در منطقه پس از ترکیه قرار گرفته و کشورهای مصر، عربستان، قطر، امارات و ... پشت سر ایران قرار دارند.
براساس بررسی های زمین شناسی، ایران با داشتن حدود 60 میلیارد تن ذخیره شناسایی شده که حدود 40 میلیارد تن قطعی و بقیه احتمالی است، در بین 15 کشور شاخص جهان در این بخش جای دارد.
بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا