امروز صورت گرفت؛

گرامیداشت بیستمین سالروز عرضه سهام سایپا در بورس تهران

گرامیداشت بیستمین سالروز عرضه سهام سایپا در بورس تهران

بازگشایی معاملات امروز شنبه مورخ 22 خرداد ماه بورس تهران، در قالب مراسمی نمادین و با حضور مدیران شرکت سایپا برگزار شد و زنگ آغاز معاملات به صدا درآمد.



بازگشایی معاملات امروز شنبه مورخ 22 خرداد ماه بورس تهران، در قالب مراسمی نمادین و با حضور مدیران شرکت سایپا برگزار شد و زنگ آغاز معاملات به صدا درآمد.

 به گزارش پایگاه اطلاع‌‎رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از شرکت بورس، در مراسمی نمادین بیستمین سالروز عرضه سهام شرکت سایپا در بورس اوراق بهادار تهران، به مهدی جمالی، مدیرعامل سایپا سپرده شد تا با نواختن زنگ معاملات، دادوستد سهام در بورس اوراق بهادار تهران آغاز شود.

گروه خودروسازی سایپا با سرمایه 39 هزار و 267 میلیارد ریال و ارزش بازار 49 هزار و 633 میلیارد ریال جزء 50 شرکت بزرگ است و این مراسم به منظور تقدیر از مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و کارکنان آن مجموعه برگزار شد.

یادآوری می شود سهام شرکت در اواخر سال 74 در بورس اوراق بهادار تهران درج و سهام آن در خرداد ماه سال 75 در بورس تهران عرضه شد. در حال حاضر موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد با در اختیار داشتن 17.3 درصد از سهام شرکت سایپا، بزرگترین سهامدار آن به شمار می­ آید.

سایپا سرنام گروه اسمی «شرکت سهامی ایرانی تولید اتومبیل» است و با در دست داشتن حدود 40 درصد از سهم بازار خودروی ایران، به عنوان یکی از خودروسازان بزرگ ایران، شناخته می­ شود.

پس از مراسم نمادین نواختن زنگ معاملات، نشست خبری با اصحاب رسانه مربوط به سالروز عرضه سهام سایپا در محل سالن کنفرانس بورس تهران برگزار شد و به سوالات خبرنگاران به طور مبسوط پاسخ گفته شد.

در ابتدای نشست خبری با اصحاب رسانه آقای حسینی مقدم، معاون ناشران و اعضا ضمن عرض خیر مقدم به مجموعه سایپا گفت: این جلسات برای شرکت ­های بزرگ پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران برگزار میشود و امروز هم بیستمین سالروز عرضه سهام گروه خودروسازی سایپا در بورس تهران است.

در ادامه این جلسه مهدی جمالی مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا ضمن عرض تبریک بیستمین سالروز ورود گروه خودروسازی سایپا به بورس تهران، از همه سهامدارانی که در بیست سال گذشته از این شرکت در همه مراحل حمایت کردند، تشکر و قدردانی کرد.

وی در ادامه به تحریم صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: طی چند سال گذشته صنعت خودروسازی بعد از تحریم ها با چالش های اساسی روبرو شد و طی سال های 89 الی 91 بدترین تاریخ صنعت خودروسازی کشور توسط دشمنان کشور رقم خورد و بعد از تحریم نفت بزرگترین تحریمی که رسماً بر علیه یک صنعت در کشور اتفاق افتاد، صنعت خودروسازی بود.

جمالی ادامه داد: بعد از روی کارآمدن دولت تدبیر و امید خوشبختانه با طراحی هایی که شد مذاکرات خوبی تحت عنوان برجام در اقتصاد کشور اتفاق افتاد و گروه خودروسازی سایپا به عنوان اولین اقدام نسبت به شفافیت صورت های مالی خود در یک سال گذشته اقدام کرد.

مدیرعامل سایپا، بورس تهران را بزرگترین منبع شفاف سازی سرمایه های ملی عنوان کرد و اظهار داشت: من اعتقاد دارم که بورس تهران بزرگترین منبع برای شفافسازی سرمایه های ملی است که متاسفانه به دلایل مختلفی این شفاف سازی برای بسیاری از شرکت های بزرگ رخ نداده است.

وی اولین تصمیم خود در شرکت سایپا را شفاف سازی دانست و گفت: به عنوان اولین تصمیم، تصمیم به شفاف سازی صورت های مالی شرکت گرفتم، چرا که اعتقاد دارم ترازنامه شرکت، اساسی ترین فونداسیون هر شرکتی است.

جمالی تصریح کرد: همانگونه که استحضار دارید در سال گذشته در یک اقدام بسیار منسجم و هماهنگ با کارشناسی دارایی های شرکت توسط کارشناسان رسمی دادگستری، ترانامه شفاف شد و این شفاف سازی مورد استقبال سهامداران قرار گرفت.

وی گفت: در گذشته به دلیل عدم شفافیت مالی و ترازنامه و سودوزیان نامناسب، شرکت سایپا در مذاکرات با خارجی ها و یا در فروش دارایی ها با مشکلات اساسی روبرو بود؛ چرا که ترازنامه و حساب سودو زیان یکی از اساسی ترین منابع برای مذاکرات است.

مدیرعامل سایپا افزود: امروز که در خدمت شما هستیم طرف های خارجی به صورت روزانه با ما در حال مذاکره هستند و علاقه مندند در زمینه های مختلفی همچون تامین مواد اولیه، تامین مالی و تولید و سرمایه گذاری با ما مشارکت داشته باشند. این نتیجه کاری است که در سال گذشته توسط گروه سایپا و همکاری بسیار خوب بورس اوراق بهادار تهران و سازمان بورس انجام گرفت.

وی به برنامه های سایپا در سال جاری اشاره کرد و گفت: در سال جاری برنامه های بسیار خوبی داریم که عمده ترین آن در راستای اقتصاد مقاومتی و برنامه تولید محور شرکت خواهد بود. برنامه تولید سایپا در حدود 300 هزار دستگاه خودرو بوده که برنامه ریزی برای تولید بالای 500 هزار دستگاه خودرو صورت گرفته و معتقدیم اگر 500 هزار دستگاه تولید را داشته باشیم، اقتصاد مقاومتی محقق شده است و همچنین بسیاری از هزینه های سربار شرکت پوشش داده شده و به سود عملیاتی خواهیم رسید.

این مراسم نمادین که در بورس های مطرح دنیا نیز مرسوم است، در روزها و مناسبت های خاص به ناشران و اعضای بورس اجازه می دهد تا در بازگشایی بازار مشارکت داشته باشند.

بورس اوراق بهادار تهران نیز با هدف تعامل بیشتر با ناشران پذیرفته شده و یادآوری ارتباط و تعامل ناشر با بازار سرمایه اقدام به برگزاری این مراسم کرده است.

در حال حاضر بر اساس تقویمی که تهیه شده است در سال 1395 این مراسم توسط مدیران 50 شرکت بزرگ بورسی انجام خواهد شد.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا