مدیرعامل کارگزاری مهرآفرین :

ایران محل امن سرمایه‌گذاری خارجی است

ایران محل امن سرمایه‌گذاری خارجی است

وقتی در برخی کشورهای خارجی در خصوص شرکت‌های ایرانی صحبت می‌کنیم، تعجب می‌کنند و گاهی عراق یا سوریه را بیشتر از ما می‌شناسند. زیرا در منابع جستجوی بین‌المللی مانند یاهو یا بلومبرگ ، شرکت‌های ما معرفی نشده‌اند و اطلاعاتشان موجود نیست.

 

مدیرعامل نخستین کارگزار ایرانی در انگلیس ، پتانسیل اقتصاد ایران را بی‌نظیر دانست و گفت : ایران محل امنی برای سرمایه‌گذاری است و اگر شرکت هایی در اندازه ایرباس برای ایران تسهیلات لیزینگی و فروش اقساطی را در نظر می‌گیرند، به دلیل ثبات و اطمینانی است که در کشور ما وجود دارد. 

شاهین چراغی، مدیرعامل کارگزاری مهرآفرین، به پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) گفت: تا زمانی که کشوری به لحاظ ثبات سیاسی قابل اعتنا نباشد، در آن سرمایه‌گذاری کلان انجام نمی شود؛ بنابراین با امضای این قراردادها نگاه دنیا به کشور تغییر خواهد کرد و سرمایه گذاران خارجی پی می برند که منافعشان از سرمایه‌گذاری در کشور زیاد خواهد بود.

وی سال ۹۵ را یکی از سال‌های طلایی در تاریخ اقتصادی کشور دانست و گفت: دولت با ورود به بازار پول توانسته از سویی نظام پولی را تنظیم کند و از سوی دیگر  گامی موثر در کاهش هزینه تامین مالی بردارد.

 مدیرعامل کارگزاری مهرآفرین، همچنین با بیان اینکه ایران یکی از بهترین قوانین حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی را دارد، اظهار داشت:  در عین حال معتقدم مشکل فعلی ما دو چیز است: اول اینکه نمی‌توانیم  خوب خودمان را معرفی کنیم و دوم اینکه به ادبیات آنها چندان آشنایی نداریم و نفراتی که مسلط به فرهنگ آنها باشند و بتوانند اطلاعات را عرضه کنند، بسیار اندک هستند.

چراغی ادامه داد: ما در بانکداری هنوز خیلی از خدمات را نداریم. در بازار سرمایه هم همین طور است ؛ مثلا یک مشتری نمی‌تواند از حساب سکه، پول را بیاورد و سهام بخرد. انگار این دو حساب برای دو فرد متفاوت است؛ در حالی که این در دنیا مرسوم نیست و وقتی شما وارد سامانه الکترونیکی بانکی می‌شوید، همه کارهای بیمه، ارز و معاملات را انجام می‌دهید و ما باید به این سمت برویم که بخشی از این، وظیفه سازمان بورس و بخشی وظیفه ماست.

وی با اشاره به برخی چالش های مالی در اقتصاد  هم گفت: واقعیت این است که نرخ هزینه های مالی در ایران به شدت بالا است، ولی اعتقاد من این است که سال ۹۵ ، سال درایت مدیرانی است که بتوانند هزینه های مالی شرکت های خود را کاهش دهند. بنابراین در سال جدید ، هرکس بتواند روی هزینه مالی کار کند، نیازی به خط تولید ندارد.

چراغی همچنین درباره نقش بخش خصوصی در اقتصاد پساتحریم اظهار داشت: اقتصادی که چندین سال تحت تحریم‌های بسیار سخت بوده، بخش خصوصی قدرتمندی را ندارد ؛ لذا دولت باید ابتدا معبر و گذر را در اقتصاد کشور بگشاید تا بعد از آن بخش خصوصی  نیز وارد میدان شود و به رشد اقتصاد ملی کمک کند.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا