2 هدف اصلی ایمیدرو برای تحقق اقتصاد مقاومتی

2 هدف اصلی ایمیدرو برای تحقق اقتصاد مقاومتی

بالا بردن ارزش افزوده و ایجاد اشتغال، از اهداف اصلی این سازمان برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

 

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان این مطلب اظهار داشت: بخش معدن به دلیل داشتن بسترهای اصلی توسعه در داخل کشور (شامل ذخایر فراوان مواد معدنی، ذخایر غنی انرژی و نیروی انسانی توانمند)، در صورت فرآوری و ایجاد ارزش افزوده، می تواند در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نقش مهمی ایفا کند.
مهدی کرباسیان تصریح کرد: وجود ذخایر معدنی در اغلب نقاط کشور، این امکان را می دهد تا با ایجاد صنایع معدنی در سراسر کشور، اشتغالزایی بومی در سطح وسیع شکل گیرد و در نتیجه با کاهش بیکاری، از مهاجرت های بی رویه به شهرهای بزرگ و معضلات ناشی از آن، جلوگیری شود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه ایران پانزدهمین کشور معدنی دنیا به شمار می رود و در صورت انجام کار اکتشاف معادن به طور کامل، به زیر رتبه 10 ارتقا پیدا می کنیم، افزود: به همین دلیل، از ابتدای فعالیت خود در این سازمان طی دو سال و نیم گذشته، موضوع اکتشاف را به طور جدی پیگیری کرده و طی این مدت، کار وسیعی را در نقاط مختلف کشور شروع کردیم که وسعت اکتشاف معادن از 250 هزار کیلومتر مربع عبور کرده است.
وی ادامه داد: بخشی از نتایج اولیه فعالیت های اکتشافی نظیر افزایش قطعی ذخایر 200 میلیون تنی سنگ آهن و 150 میلیون تن زغال سنگ، حاصل شده و سال آینده نیز نتایج جدیدی به اطلاع عموم خواهد رسید.
کرباسیان خاطرنشان کرد: با نتایج به دست آمده، می توان برای اجرای طرح های جدید فرآوری برنامه ریزی کرد و به سمت تولید محصولات با ارزش افزوده بالا رفت و خام فروشی را به حداقل رساند.
وی یادآور شد: در همین حال، به دنبال سرمایه‌گذاری در صنایع معدنی  هستیم و تفاهم‌نامه‌هایی نیز با شرکت های خصوصی داخلی و خارجی در حوزه آلومینیوم، مس و فولاد انجام می‌دهیم که امیدواریم به نتیجه برسد.

 

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا