معاون وزیر نیرو تاکید کرد

اقتصاد برق نیازمند یک ساماندهی است

اقتصاد برق نیازمند یک ساماندهی است

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: در حوزه اقتصاد برق نیازمند یک ساماندهی پایدار هستیم که تاکنون کارهایی در این حوزه انجام شده است، اما با توجه به مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد نیازمند مدیریت و ساماندهی بیشتری هستیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هوشنگ فلاحتیان امروز در مراسم هشتمین کنفرانس ملی نیروگاه‌های برق با اشاره به اقتصاد برق و مطالبات نیروگاه‌ها اظهار کرد: در همه دنیا هزینه تولید، انتقال و توزیع انرژی مشخص است و براساس قانون حمایت از صنعت برق در کشور و همچنین تاکید برنامه ششم توسعه قرار است که قیمت تمام شده در بودجه پرداخت شود که اگر این اتفاق بیفتد، اقتصاد برق یک جریان عادی پیدا می‌کند.

در صنعت برق، نفت بر سر سفره‌های مردم است

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان این‌که در صنعت برق نفت بر سر سفره‌های مردم است، ادامه داد: در حال حاضر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است و این مساله در اقتصاد کلان کشور بی‌تاثیر نبوده، اما دولت توانسته این موضوع را به نحو احسن ساماندهی کند.

وی در خصوص انتظارات بخش خصوصی برای پرداخت جریمه تاخیر از سوی وزارت نیرو و توانیر اظهار کرد: اگرچه این مساله حق است، اما با توجه به این‌که ما یک خانواده هستیم، باید به فکر ساماندهی اقتصاد برق باشیم، لذا این مساله خارج از انصاف است.

به گفته فلاحتیان در سال گذشته پرداخت‌ها به نیروگاه‌ها بسیار بهبود پیدا کرده و امیدواریم که با کمک مجلس و دولت تا سال 1395 بتوانیم اقتصاد برق کشور را بهبود دهیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان این‌که در حال حاضر ایران جزو هفت کشوری است که ادعای ساخت نیروگاه و صادرات آن را دارد، عنوان کرد: با توجه به این‌که صنعت برق در حال تغییر و تحول است لذا باید با استفاده از فناوری‌های نوین در تولید برق مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر تولید نیروگاه برق‌ تجدید‌پذیر به‌طور متوسط شش درصد است، اظهار کرد: همچنان اتکای کشور به انرژی حرارتی است، لذا باید برای ارتقاء نیروگاه تجدید‌پذیر در کشور تلاش‌های ویژه‌ای صورت بگیرد و باید فعالیت‌ها به گونه‌ای باشد که در طول سال‌های آینده وضعیت صنعت برق از نظر کمی، کیفی و مسائل اقتصادی بهبود پیدا کند.

فلاحتیان با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای افزایش تولید برق گفت: قرار است که سالی 5000 مگاوات نیروگاه جدید ایجاد کنیم و در سال 1404 به فراتر از 120 هزار مگاوات برسیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به مطالعات وزارت نیرو از کشورهای دیگر اضافه کرد: در سایر کشورها به جای ساخت نیروگاه جدید اولویت خود را به ذخیره‌ساز‌ها، تجدید‌پذیرها و مدرنیزاسیون نیروگاه‌ها اختصاص می‌دهند به این معنا که به جای ساخت نیروگاه جدید، فعالیت نیروگاه‌های فعلی را بهینه می‌کنند.

وی یکی از اهداف وزارت نیرو را ارتقاء راندمان نیروگاه‌ها و از رده‌ خارج کردن نیروگاه‌هایی با راندمان پایین عنوان و اظهار کرد: نیروگاه‌های جدیدی که ساخته می‌شوند باید مطابق تکنولوژی‌های برتر و با راندمانی در مرز 60 درصد باشد.

فلاحتیان با اشاره به مصرف آب در نیروگاه‌ها گفت: بسیاری از نیروگاه‌ها به دلیل ایجاد عدم دسترسی به آب کافی قابلیت تولید خود را از دست دادند، لذا در این شرایط به سراغ پساب رفتیم که باید در این راستا نیز از تکنولوژی‌های نو استفاده کنیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در خصوص تعمیر و نگهداری نیروگاه‌ها ادامه داد: در حال حاضر وضعیت تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های ایران مطابق کشورهای توسعه‌یافته صنعتی است، اما ما نباید از تجهیزات جهانی غافل شویم.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا