سرنوشت بازار آلومینیوم جهان در دستان آلکوا

سرنوشت بازار آلومینیوم جهان در دستان آلکوا

آلومینیوم منحنی روند تقاضای آلومینیوم در بازارهای جهانی نشان می دهد که این فلز نقره ای طی سه سال گذشته پیوسته شیبی کاهشی داشته است. همچنین میزان درصد مصرف جهانی در سال گذشته در مقایسه با سال ۲۰۱۴ به مقدار قابل ملاحظه کاهش یافته و همین امر موجب شده تا این فلز پر مصرف زیر ۲۰۰۰ دلار در هر تن معامله شود.

 

در حال حاضر آلومینیوم در بورس فلزات لندن با نرخ یک هزار و ۴۶۱ دلار در هر تن به فروش می رسد، این در شرایطی است که طی سال ۲۰۱۵ میلادی نیز این فلز بین ۱۴۰۰ تا ۱۷۰۰ در نوسان بود.
از طرفی بر اساس گزارش های منتشر شده از سوی بلومبرگ، شرکت «آلکوا» اعلام کرده که قصد دارد کارخانه آلومینیوم واریک در نزدیکی وانز ویل را تعطیل کند؛ ظرفیت تولید این کارخانه ۲۶۹ هزار تن در سال است.
بر این اساس در صورت تحقق این برنامه و بسته شدن کارخانه مذکور، ظرفیت تولید آلومینیوم آمریکا به کمترین میزان پس از جنگ جهانی دوم خواهد رسید. این اتفاق در شرایطی رخ خواهد داد که قیمت آلومینیوم مانند سایر فلزات صنعتی در نتیجه کاهش تقاضای چین در روندی نزولی گرفتار است.
کارخانه واریک بزرگترین مرکز ذوب آلومینیوم آمریکا است. به این ترتیب اثرات بحران صنایع فلزی را در بسته شدن بزرگترین کارخانجات فعال می بینیم. خارج شدن این ظرفیت از بازار می تواند دو فایده برای تولیدکنندگان آمریکایی داشته باشد. اولا با کم شدن عرضه قیمت احتمالا تقویت می شود. ثانیا تولیدکنندگان فلزات در آمریکا با شواهد بیشتری می توانند شکایت از واردات چینی را پیگیری کنند. صنایع فلزی ایالات متحده مکررا مدعی هستند که واردات از چین و بسیاری کشورهای دیگر برای صنایع داخلی این کشور آثار مخربی دارند و در این راستا در سال های اخیر چندین پرونده شکایت باز کرده اند.

بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا