رئیس سازمان هواپیمایی کشوری:

5کشور بدنبال فروش هواپیما به ایران/ازفرصت طلایی منطقه باید برای توسعه حمل ونقل هوایی استفاده کنیم

5کشور بدنبال فروش هواپیما به ایران/ازفرصت طلایی منطقه باید برای توسعه حمل ونقل هوایی استفاده کنیم

تهران- ایرنا- رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به پیش بینی های متخصصان از سرعت توسعه صنعت حمل و نقل هوایی در خاورمیانه، ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی خود باید از این فرصت طلایی حداکثر استفاده را ببرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، علی عابدزاده عصر چهارشنبه در ششمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران افزود: امنیت و ایمنی در صنعت هوانوردی جهان بسیار مورد توجه قرار می گیرد و برای ما نیز این مقوله و تربیت نیروی انسانی متخصص اهمیت زیادی دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: همه ما عزم راسخ داریم که برای سازندگی صنعت حمل و نقل هوایی کشور با یکدیگر همکاری کنیم تا این صنعت بتواند به جایگاه اصلی خود برسد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: باوجود تحریم های ظالمانه در چند سال گذشته، صنعت حمل و نقل هوایی کشور توانست با اتکا به نیروی انسانی متخصص و فعالان این عرصه، سرپا بماند.
عابدزاده، به نقش صنعت حمل و نقل هوایی در توسعه کشورها نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون صنعت حمل و نقل هوایی سالانه 2.5 تریلیون دلار درآمد تولید می کند که 3.4 درصد گردش مالی دنیا را شامل می شود.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفت: سالانه سه میلیارد نفر در جهان با صنعت حمل و نقل هوایی و 60 میلیون تن کالا نیز با هواپیما در سطح دنیا جابجا می شود که 40 درصد کل بار جهان را به خود اختصاص می دهد.
وی گفت: صنعت هوانوردی کشور در چندسال آینده به 400 تا 500 فروند هواپیمای مختلف نیاز دارد و مراکز آموزشی باید برای تربیت نیروی انسانی متخصص در این عرصه اهتمام بیشتری داشته باشد.
وی گفت: به دلایل متعددی در سال های گذشته نتوانستیم از ظرفیت های منطقه ای کشورمان در صنعت حمل و نقل هوایی استفاده کنیم اما این فرصت فراهم است که با حضور افراد متخصص، بتوانیم در این عرصه نقش مهمی را ایفا کنیم.
عابدزاده ادامه داد: تاکنون در ابعاد زیرساختی توانسته ایم امکانات خوبی در کشور فراهم کنیم اما برای رسیدن به یک صنعت ایمن هوایی، باید ناوگان هوایی خود را نوسازی کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه هم اکنون ناوگان هوایی کشور سن بالایی دارد، تاکید کرد: باید با برنامه ریزی مناسب تا حد توان سن این ناوگان را جوان کنیم.
وی همچنین خواستار اصلاح قوانین صنعت هوانوردی کشور شد و گفت: با توجه به بین المللی بودن این قوانین، اکنون بسیاری از قوانین قدیمی این عرصه منسوخ شده است و یا اینکه کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
عابدزاده گفت: باید ساختار سازمان هواپیمایی کشوری را متناسب با نیازهای روز کشور اصلاح کنیم در حالی که در سال های اخیر هیچگونه تغییری در قوانین و مقررات صنعت هوانوردی کشور انجام نشده است.
وی، تدوین سند جامع صنعت هوانوردی را نیز خواستار شد و گفت: برای تدوین این سند نیازمند همکاری های همه دست اندرکاران این عرصه هستیم تا بتوانیم عقب ماندگی های خود را در این بخش جبران کنیم.
عابدزاده، بر تامین منابع مالی برای نوسازی ناوگان و بخش فرودگاهی کشور تاکید کرد و گفت: سازمان هواپیمایی درصدد است با استفاده از ابزارهای نوین و تامین منابع مالی مورد نیاز، تحولات بزرگی را در این صنعت به وجود آورد.

** سوخو به دنبال فروش محصولات به ایران
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: سازندگان هواپیما به دنبال عرضه محصولات خود به شرکت های ایرانی هستند؛ شرکت سوخو روسی نیز یکی از این سازندگان هواپیماهای 100 نفره در جهان است.
وی با بیان اینکه غربی ها و برخی از کشورهای سازنده هواپیماهای 100 نفره از جمله کانادا، برزیل، ژاپن، چین به همراه شرکت سوخو روسی پیشنهادهایی را به شرکت های ایرانی داده اند، افزود: اکنون طرفین در حال مذاکره با یکدیگر هستند.
عابدزاده با اشاره به آمادگی شرکت های هوایی ایران برای توسعه ناوگان خود در دوران پساتحریم اظهار داشت: شرکت های ایرانی در سخت ترین شرایط موفق به خرید ناوگان شده اند و پس از لغو تحریم ها نیز می توانند از شرایط به وجود آمده استفاده کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هم اکنون 250 هواپیما در ناوگان هوایی کشور فعالند، افزود: برخی از این شرکت های هوایی با اخذ مجوز درصدد وارد کردن هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی خود هستند.
وی بر توانمندسازی شرکت های هوایی ایران تاکید کرد و گفت: شرکت های ایرانی با نرخ های تحمیلی نمی توانند خود را اداره کنند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: برای پویایی و توسعه صنعت هوانوردی نیازمند آزادسازی نرخ بلیت پروازها تا پایان امسال هستیم
عابدزاده یادآور شد: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی در برنامه پنجم توسعه، سال گذشته بخشی از طرح آزادسازی نرخ خدمات هوایی در کشور انجام شد.
وی ادامه داد: باید اجازه دهیم شرکت ها با استفاده از ساختارهای بازرگانی، ناوگان خود را نوسازی و امکانات موجود را حفظ کنند.
وی درخصوص عرضه بلیت ایام اربعین حسینی نیز گفت: سازمان هواپیمایی کشوری امسال کنترل شدیدی را برای فروش بلیت به مقاصد بغداد و نجف اعمال کرد تا قیمت بلیت بیش از نرخ مصوب به دست متقاضیان نرسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: با این حال برخی از آژانس های عرضه بلیت تخلفات اندکی در این زمینه مرتکب شدند که بلافاصله مسئولان ذیربط در سازمان هواپیمایی کشوری اقدامات لازم را به عمل آوردند تا بلیت های ایام اربعین طبق نرخ مصوب به متقاضیان عرضه شود.
ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی های هوایی و فضایی ایران با حضورمعاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و 158 شرکت داخلی و خارجی امروز چهارشنبه (چهارم آذرماه ) در محل سایت 2 پنها (مجموعه هلیکوپتر سازی ایران) آغاز به کار کرد.
در این نمایشگاه که تا ششم آذرماه برپاست، شرکت های خارجی از کشورهای انگلیس، آلمان، بلژیک، جمهوری چک، سوئیس، ترکیه، چین، ایتالیا، اردن، روسیه و امارات نیز نوین ترین و جدیدترین دستاوردها، پیشرفت ها، تجهیزات، صنایع و قطعات مختلف صنایع هوایی واحدهای تولیدی، تجاری و تحقیقاتی را به نمایش گذاشته اند.
بازگشت به شاخه اخبار صنعت و اقتصاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران

دسته بندی های "بازتاب رسانه ها" استیل پدیا