رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد هرمزگان

امسال سال سختی برای فولادسازان کشور خواهد بود

امسال سال سختی برای فولادسازان کشور خواهد بود

رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد هرمزگان گفت: سال 94 سال سختی برای فولاد سازان کشور خواهد بود. بهرام سبحانی در مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت فولاد هرمزگان، اظهار کرد: اتفاقاتی نظیر کاهش قیمت جهانی محصولات فولادی با شرایط داخل کشور همسانی ندارد زیرا در داخل کشور هم انرژی گران شده و هم ارزش سنگ آهن سیر صعودی داشته است، این عوامل اوضاع را برای فولاد سازان داخلی سخت کرده است. وی بر همراهی و همکاری در گذر از این دوره سخت تاکید کرد و گفت: در این شرایط که رکود بر بازار حاکم است باید هزینه‌ها را مدیریت و در کاهش آن تلاش کرد تا دوره سختی که بواسطه کاهش قیمت فولاد ایجاد شده است بدون کمترین آسیب سپری شود.

  

سبحانی با اشاره به عملکرد مالی شرکت گفت: شرکت نقطه سر به سر را پیموده است. متاسفانه اتفاقاتی در دنیا افتاده که خارج از کنترل مجموعه است.

  

وی بیان کرد: به جهت کاهش قیمت گندله در بازار جهانی، گندله مورد نیاز فولاد هرمزگان از خارج تامین می شود که از 190 دلار به 120 دلار رسیده است. با کاهش قیمت سنگ آهن در بازارهای جهانی قیمت تمام شده محصول نیز کاهش می‌یابد و می‌تواند در کاهش هزینه ها تاثیرگذار باشد. با توجه به اینکه قیمت محصول پایین است باید کار را به گونه‌ای مدیریت کرد که بتوان از این بحران خارج شد.

  

سبحانی ادامه داد: قیمت فولاد در بازارهای جهانی 40 تا 45 درصد کاهش یافته است که امکان دارد این روند 6 تا یک سال ادامه داشته باشد و باید تلاش کرد که این دوره با خوبی و بدون آسیب کمتری سپری شود.

  

مرتضی آقاجانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان نیز به تشریح عملکرد این شرکت پرداخت و افزود: شرکت فولاد هرمزگان در 12 ماهه سال گذشته با تولید یک میلیون و 175 هزارتن تختال (اسلب) در جایگاه چهارم تولید قرار دارد.

  

وی با اشاره به تکمیل زنجیره تولید فولاد در این شرکت بیان کرد: ابتدا و انتهای فرایند که گندله سازی و کارخانه نورد است در برنامه توسعه این شرکت است. در فاز اول گندله سازی به ظرفیت 2 میلیون و 500 هزار تن و در فاز بعدی به 5 میلیون تن خواهد رسید و همچنین 1.5 میلیون تن نیز به ظرفیت کارخانه فولادسازی افزوده خواهد شد و کارخانه نوردی به ظرفیت سه تا 3.5 میلیون تن ساخته خواهد شد. در این صورت یک فرآیند کامل از گندله‌سازی تا کارخانه نورد احداث خواهد شد.

  

آقاجانی به نیروی انسانی شاغل در فولاد هرمزگان اشاره کرد و گفت: 3200 نفر به طور مستقیم در فولاد هرمزگان مشغول کار هستند که از این تعداد 80 درصد بومی هستند.

  

وی به شرایط سخت شرکت در سال 93 اشاره و تصریح کرد: در سال 93، سهمیه گندله این شرکت به 600 هزار تن کاهش یافت. هیچ کارخانه فولادی در ایران تا به حال با این مشکل روبرو نشده است. همچنین در این مسیر خسارت وارد شده به تجهیزات و افت تولید بواسطه نامرغوب بودن گندله وارداتی نسبت به گندله داخلی متحمل شد.

 


استیل پدیا خبر و گزارش صنعت فولاد و فولادسازی فوق را از خبرگزاری ایسنا بازتاب نموده است.

بازگشت به شاخه اخبار فولاد بازگشت به صفحه نخست

نظرات کاربران